Cine suntem

Călătoria noastră în lumea aromelor și a gusturilor rafinate a început odată cu “House of Cookies”, un concept store “dulce” integrat într-un spațiu creativ ce oferă produse de cofetărie de cea mai bună calitate.

Suntem 100% dedicați calității produselor noastre și acesta este motivul pentru care ne-am asumat integral procesul de fabricație în laboratorul propriu. Pentru noi, gustul bun e un rezultat al talentului si ingredientelor atent alese. Frișcă naturală, unt, lapte proaspăt, ouă, suc natural de citrice, piure-uri fără zahăr, din fructe naturale, nuci românești, ciocolată belgiană sau produse franțuzești de cea mai bună calitate, toate acestea se vor îmbina în forme neașteptate și gusturi unice.

Conceptul “Prăjituri la birou” se înscrie în aceeași rigoare a calității pe care am respectat-o cu strictețe pentru toate produsele marca “House of Cookies”.

Știm că  timpul este cel mai prețios “ingredient”. „Prăjituri la birou” te ajută să petreci frumos, alături de colegii și prietenii cu care îți împarți mare parte din zi, fiecare moment Important din viața ta.  Cum? Lasând în seama noastră efortul organizării și păstrând pentru tine doar bucuria sărbătorii.

Ce putem face pentru tine

Livrăm în locul indicat de tine, la data solicitată, tot ce îți trebuie pentru a marca într-un mod plăcut momentele unice din viața ta. Fie că este vorba de ziua ta de naștere sau de ziua onomastică, de un eveniment important din familie sau din viața ta profesională, noi ne îngrijim să îl savurezi din plin, așa cum vei savura și produsele noastre.

Cum funcționează

Intri pe site-ul www.prajiturilabirou.ro, unde vei găsi toate produsele disponibile, însoțite de toate informațiile de care ai nevoie (dimensiuni, compoziție, alergeni, preț etc.). Îți vei putea compune, pe loc, platoul preferat, optând pentru produsele pe care le dorești sau poți alege un platou gata pregătit de noi.

Nu uita de băuturile răcoritoare și de accesoriile pentru petrecere! Le găsești pe site, la secțiunea dedicată lor.

După ce ai pus cu grijă în coș tot ce îți dorești pentru petrecere, poți solicita livrarea la tine la birou, în ziua și în intervalul orar dorite.

După ce ai făcut toate acestea, nu îți mai rămâne decât să te bucuri din plin de toate clipele tale de sărbătoare. Cât despre noi, fii sigur că ne vom ocupa pentru ca totul să fie așa cum îți dorești.