-
La reine (Quiche Lorraine)
TarteQuiche cu bacon, din ingrediente naturale Pentru iubitorii patiseriei sărate, quiche lorraine va fi mereu regina platourilor. Cu o istorie de 5 secole și supusă multor transformări până în secolul XIX, când a ajuns la forma pe care o știm astăzi, quiche lorraine s-a aflat, cu siguranță, pe masa multor petrecăreți de-a lungul timpului. Desigur, poate ajunge și pe masa de la petrecerea ta de birou, cu condiția să ne dai de știre! Ingrediente : făină, unt, smânână pentru gătit, bacon, mărar, ceapă verde, ardei gras. Greutatea aproximativa a unui quiche este de 1050 grame si vine portionat in 16 felii;90 lei90 lei -
La reine vegetarienne (Quiche ovo lacto vegetarian)
TarteQuiche, vegetarian, din ingrediente naturale Dacă nu iubești preparatele din carne, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la savoarea unui quiche gustos, făcut cum doar noi știm. Am păstrat savoarea legumelor și a ierburilor aromatice, dar am renunțat la bacon pentru ca tu să poți oferi, la petrecerea ta de la birou, o variantă potrivită pentru colegii vegetarieni. Ingrediente : făină, unt, smânână pentru gătit, mărar, ceapă verde, ardei gras. Greutatea aproximativa a unui quiche este de 950 grame si vine portionat in 16 felii.90 lei90 lei -
Tarta Clafoutis
TarteClafoutis cu cirese este o tarta originara din regiunea Limousin a Frantei, desi reteta originala este cu cirese negre, se pot folosi si alte fructe in functie de sezon: visine, zmeura, afine, piersici, prune, mere. Ingrediente: lapte, unt gras de 82%, oua, smantana pentru frisca de 35% grasime, faina de migdale, fructe proaspete. Gramaj: ~1550grame, portionata in 16 felii.160 lei160 lei -
Tarta cu pere
TarteO delicioasa tarta cu aluat frantuzesc fraged, umpluta cu smantana grasa si pudra de migdale si acoperita cu pere caramelizate. Ingrediente: lapte, unt gras de 82%, oua, faina, smantana pentru frisca 35%, pere. Greutate: ~ 1550 grame160 lei160 lei -
Tarta Linzer
TarteNumita astfel dupa orasul Linz, din Austria, reteta acestei prajituri este cea mai veche dintre cele consemnate vreodata in lume, fiind descoperita in Codex 35/31 al arhivei Abatiei Admont, din 1653. Se pare ca un anumit Johann Konrad Vogel (1796 – 1883) a fost cel care a inceput sa produca pe scara larga aceasta prajitura si a facut-o faimoasa in lume. Ingrediente: faina, lapte, unt gras de 82%, oua, migdale, gem de afine/capsuni/macese. Greutate: ~ 1550 grame160 lei160 lei