Tarte

Filters

Showing all 5 results

Vezi 20/40/All

Departments

Price Filter

5 products

  • Quiche cu carne
    Quiche carne

    La reine (Quiche Lorraine)

    Quiche cu bacon, din ingrediente naturale

    Pentru iubitorii patiseriei sărate, quiche lorraine va fi mereu regina platourilor. Cu o istorie de 5 secole și supusă multor transformări până în secolul XIX, când a ajuns la forma pe care o știm astăzi, quiche lorraine s-a aflat, cu siguranță, pe masa multor petrecăreți de-a lungul timpului. Desigur, poate ajunge și pe masa de la petrecerea ta de birou, cu condiția să ne dai de știre!

    Ingrediente :  făină, unt, smânână pentru gătit, bacon, mărar, ceapă verde, ardei gras.

    Greutatea aproximativa a unui quiche este de 800 grame si vine portionat in 16 felii;

     

    52 lei
  • Quiche fara carne
    quiche lacto ovo vegetarian

    La reine vegetarienne (Quiche ovo lacto vegetarian)

    Quiche, vegetarian, din ingrediente naturale

    Dacă nu iubești preparatele din carne, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la savoarea unui quiche gustos, făcut cum doar noi știm. Am păstrat savoarea legumelor și a ierburilor aromatice, dar am renunțat la bacon pentru ca tu să poți oferi, la petrecerea ta de la birou, o variantă potrivită pentru colegii vegetarieni.

    Ingrediente :  făină, unt, smânână pentru gătit, mărar, ceapă verde, ardei gras.

    Greutatea aproximativa a unui quiche este de 700 grame si vine portionat in 16 felii.

    46 lei
  • Tarta Clafoutis
    Tarta Clafoutis

    Tarta Clafoutis

    Clafoutis cu cirese este o tarta originara din regiunea Limousin a Frantei, desi reteta originala este cu cirese negre, se pot folosi si alte fructe in functie de sezon: visine, zmeura, afine, piersici, prune, mere.

    Ingrediente: lapte, unt gras de 82%, oua, smantana pentru frisca de 35% grasime, faina de migdale, fructe proaspete.

    Gramaj: ~1550 grame

     

    155 lei
  • tarta cu pere si migdale
    tarta cu pere si migdale

    Tarta cu pere

    O delicioasa tarta cu aluat frantuzesc fraged, umpluta cu smantana grasa si pudra de migdale si acoperita cu pere caramelizate.

    Ingrediente: lapte, unt gras de 82%, oua, faina, smantana pentru frisca 35%, pere.

    Greutate: ~ 1550 grame

    155 lei
  • tarta linzer
    tarta linzer

    Tarta Linzer

    Numita astfel dupa orasul Linz, din Austria, reteta acestei prajituri este cea mai veche dintre cele consemnate vreodata in lume, fiind descoperita in Codex 35/31 al arhivei Abatiei Admont, din 1653. Se pare ca un anumit Johann Konrad Vogel (1796 – 1883) a fost cel care a inceput sa produca pe scara larga aceasta prajitura si a facut-o faimoasa in lume.

    Ingrediente: faina, lapte, unt gras de 82%, oua, migdale, gem de afine/capsuni/macese.

    Greutate: ~ 1550 grame

    155 lei